DENIS GOLDIN predstavlja „Devious Plans“ ft. Rob Hazen

Napisao/la on 28/02/2019

„Devious Plans“ je nova plesna poslastica priznatog pulskog DJ-a, producenta – i profesora francuskog roga.

Priznati pulski DJ i producent – Denis Goldin, zaslužan za niz zamijećenih remixeva eminentnih domaćih glazbenih imena, predstavlja svoj novi samostalni singl – radijskim eterom i digitalnim platformama diljem svijeta od danas svira „Devious Plans“ ft. Rob Hazen.

Riječ je o plesnoj pjesmi inspiranoj italo-dance žanrom i ljetnim mjesecima, što potvrđuje i njen autor te producent, Denis Goldin: „Ljeto i more su moja vječna inspiracija, tako je i „Devious Plans“ nastala u ljetnim mjesecima prošle godine. Pjesma stilski povezuje italo-dance žanr s utjecajem klupskog dance zvuka današnjice“.

Za vokalnu dionicu zaslužan je američki pjevač i tekstopisac Rob Hazen, s kojim Denis surađuje već nekoliko godina – naime, pri radu na svom prvom singlu „Everything In The World“ 2015. godine, Goldin je tražio lijepi vokal za navedenu pjesmu te je putem YouTube videa naišao na Hazenovu izvedbu: „Odmah su me osvojili njegov glas i muzikalnost, poslao sam mu poruku putem fejsa, a on je mene instantno pitao imam li koju pjesmu za njega. I to je bilo to – i ovo sada je naša četvrta suradnja!“, otkriva Denis Goldin.

Kao DJ i producentsko ime Denis Goldin je dio domaće i europske scene već više od desetljeća. Njegovi singlovi i remixevi dosegnuli su ljestvice raznih radijskih postaja u Europi, svoj put su našli do Beatport i Traxsource chartova, singl „Heartbeat“ uvršten je na cijenjenu kompilaciju „Hit Mania Spring 2017“. Nastupio je na Ultra Europe, Sea Star i Adria Summer festivalima, a njegovu produkciju u svojim su setovima podržala i svjetska DJ/producentska imena, kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Gabry Ponte, DubVision, Cristian Marchi…

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top 40 singlova raznih glazbenih imena – novo glazbeno ruho dao je pjesmama „Zaljubila sam se“ Detoura, „Sve istine i laži“ Ivane Kindl, „Mijenja se vrijeme“ Nine Badrić, „Tvoj lik“ Marina Jurića-Čivre, a odnedavno radijskim eterom svira i njegov remix pjesme „Tišina“ Marka Tolje.

Osim što je DJ i producent, Denis Goldin je i profesor francuskog roga u glazbenoj školi u Puli. Svoju glazbenu izobrazbu započeo je u školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, zatim je u glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu maturirao instrumentalni smjer francuski rog, da bi na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu 2005. godine diplomirao francuski rog.

Novi singl „Devious Plans“ ft. Rob Hazen dostupan je diljem svijeta putem digitalnih glazbenih platformi.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background