Denis Goldin i Sophia May predstavljaju novu energičnu pjesmu “Music In Your Soul”

Napisao/la on 14/06/2022

Nakon uspješnih remixeva “Mala ptica nebeska” i “Trebaš li me” koji su Denisa plasirali u sam vrh Top Hr ljestvice najemitiranijih pjesama u radiskom eteru, Denis nas opet iznenađuje svojom novom energičnom pjesmom “Music In Your Soul”.

Pjesma je nastala u suradnji s britanskom pjevačicom Sophia May koja se može pohvaliti prvim mjestom na US Billboardovoj ljestvici “Hot dance air play chart”.

Prije nekoliko godina Sophia i ja upoznali smo se zahvaljujući jednoj talijanskoj izdavačkoj kući te smo kliknuli na prvu. Naša suradnja je vrlo spontana jer je ona baš takvog karaktera. S tako jednostavnom, kreativnom i talentiranom pjevačicom kao što je Sophia motivacije ne nedostaje tako da smo vrlo brzo realizirali nekoliko ideja koje čekaju pravi trenutak i aranžman. Singl “Music In Your Soul” nastao je upravo na samom početku lockdowna, a ima baš tu snagu koju nam samo glazba može dati.”, ispričao je Denis Goldin, a nadovezala se i Sophia:

Već mnogo godina radim s Denisom i čini se kao da se uvijek nađemo za stvoriti nešto posebno s našom kreativnošću i glazbenom fleksibilnošću. Kad sam pisala pjesme tijekom lockdowna uspijeli smo napraviti katalog glazbe koju je Denis uspio osviježiti da bude spremna za izdavanje u pravom trenutku za nas oboje. Uvijek sam voljela raditi s Denisom, njegova strast za glazbu se vidi u njegovim sposobnostima. On je jedan od najugodnijih producenata s kojima sam radila u glazbenoj industriji. Uzbuđena sam zbog onog što će nam budućnost donijeti.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background