Denis Goldin i Rob Hazen predstavljaju novu plesnu poslasticu “Someone Else”

Napisao/la on 19/10/2021

Svjetski, moderno, plesno… Samo su neki od pridjeva kojima se može opisati sjajna nova suradnja Denisa Goldina i Roba Hazena na pjesmi “Someone Else”

Suradnja s Rob Hazenom traje već godinama, a ovo nam je šesti zajednički singl koji je čekao već par godina u “ladici” pravi trenutak i pravi edit, no na kraju odlučio sam napraviti više verzija i stilova. Tako imamo “Back to 2017. Edit” koji je zapravo i prva verzija, te nas vraća u vrijeme velikih festivala, zatim imamo “Club Edit” namijenjen za clubing scenu (koja zapravo miruje u doba pandemije), a za kraj treća i zapravo najsvježija verzija je “Radio Edit” inspirirana modernim/trendy stilom “Slap House” za koju sam siguran da će naći svoje mjesto u radijskom eteru. Ovom pjesmom htio sam dati izbor slušateljima da ovisno o raspoloženju odaberu svoju verziju na streaming platformama.”, ispričao je Denis Goldin.

Apsolutno volim surađivati s Denisom Goldinom. Napravili smo nekoliko suradnji u prošlosti i sve su mi bile istovremeno drage i zahtjevne kao skladatelju i pjevaču. Ova najnovija suradnja nije iznimka. Krenuli smo raditi na pjesmi prije dosta vremena; nakon što sam poslao moju završnu vokalnu datoteku, Denis je rekreirao pjesmu dajući joj zaista jedinstven glas koji savršeno upotpunjuje raspoloženje i melodiju. On je tako talentirani skladatelj i producent, jako sam sretan kako je pjesma ispala.”, o suradnji na novom singlu rekao je Rob Hazen.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background