Demode, TIna Vukov i Poncije #pncj o sreći u novom ljetnom hitu “Noć u dan”

Napisao/la on 22/06/2021

Mladi i perspektivni sastav Demode udružio je snage s talentiranom Tinom Vukov i Poncijem #pncj na pravom ljetnom hitu “Noć u dan” koji nosi važnu poruku o sreći.

“Svima nam treba oslonac u životu, pogotovo u ovim kaotičnim vremenima neizvjesnosti i nesigurnosti. Prečesto ga tražimo u stvarima ili osobama koje nam nisu dostupne – mislimo: ‘kad bismo imali ovo, ili ono, tada bi bilo bolje!’ – No nije sve tako beskonačno crno kad smo zajedno” kažu dečki iz Demodea.

Za sreću je dovoljno malo, trebamo se samo osvrnuti oko sebe i biti zahvalni za ljude koji nas vole i poštuju.” kaže Jakov.

Na novim singlu “Noć u dan”  Demode, Tina Vukov i Poncije #pncj izbrusili su pravi mali glazbeni dragulj.

Dobila sam mail od Filipa Horvata (Poncije #pncj) s demo verzijom pjesme i svidjela mi se na prvo slušanje, pomislila sam da zvuči vrlo “hitoidno”. Smatram da bend Demode radi jako kvalitetne, ali opet dovoljno mainstream pjesme kakve trenutno nedostaju na našim prostorima pa mi je jako drago da sam dio ove priče.“, o suradnji s Demodeom i Poncijem #pncj izjavila je Tina Vukov.

Od jazzy truba, gospel vokala, soul gitara do repa, a ipak je svaka stvar na svojem mjestu i možemo bez pretjerivanja reći da su postigli “šmek” u svakom smislu. Instant throwback na popularna “Lagano lagano” izdanja.

Produkciju potpisuje Matt Davis (Mr. Dirty Hairy) renomirani producent u hip-hop svijetu.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background