Dario Duvnjak novim singlom najavljuje prvi solo album

Napisao/la on 20/04/2024

“Nisam više mangup” ime je novog singla talentiranog kantautora Daria Duvnjaka, kojim najavljuje istoimeni album koji će se u sljedeći petak, 26. travnja, naći na streaming platformama te u fizičkoj prodajiDario Duvnjak autor je glazbe i teksta, dok je u suradnji s Dragomirom Herendićem Dragiannijem napravljen aranžman.

“Pjesma ‘Nisam više mangup’ proizlazi iz ere mog benda Dusty Hats, odajući duboki utjecaj rocka i sirove energije koja je bila njegov zaštitni znak. Odlučio sam zadržati taj sirovi aranžman, gdje su bas, bubanj i gitara odigrali ključne uloge, uz pomoć na aranžmanu Dragomira Herendića. Sve u svemu, ‘Nisam više mangup’ nije samo pjesma, već iskrena ispovijest”, navodi Duvnjak o novom singlu te nastavlja na temu videospota: “Atmosfera spota odražava spontanost i prirodnost, što je upravo ono što najviše cijenim u umjetnosti. U tome su mi pomogli Manda Matić koja je snimala i montirala te Ivanna Tisevska i Gabriel Jurički koji su se super snašle po prvi put u glumačkim vodama.”

Ova pjesma najavljuje istoimeni album koji istražuje teme odrastanja, introspekcije i pronalaska autentičnog sebe u svijetu koji se neprestano mijenja. Dario navodi kako publika može očekivati iskrene i duboke emocije te ljubavne trenutke koje će, nada se, dotaknuti srca slušatelja. Na albumu je gostovalo 12 ljudi, na listi se nalaze i 2 dueta, a Duvnjak jedva čeka 26. 4. da njegov prvi solo album ugleda svjetlo dana.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background