“Dao sam ti sve” novi je singl Ivana Severa

Napisao/la on 02/06/2023

Ivan Sever novim singlom “Dao sam ti sve” donosi emotivnu priču o odnosu dvije osobe u kojoj jedna osoba daje cijelog sebe, a druga ne prepoznaje taj trud.  Autori glazbe i teksta su Ivan Sever i Antonio Perina koji je zaslužan za aranžman i režiju videospota.

Vizualno zanimljiv spot savršeno je dočarao ovu moćnu pop poslasticu, a uz Ivana, u spotu je i glumica Ana-Maria Iovanac. Njegov debitanstski singl “Nevjera” s kojim se predstavio široj javnosti također je nastao u suradnji s Antoniom Perinom, a odlikuje ga specifičan zvuk klavijatura.

Iza sebe ima i uspješne singlove “Pusti me da sanjam” i “Mir”, a trenutno radi na novom albumu koji bi svjetlo dana trebao ugledati do kraja godine.

Osim fantastičnih pjesama, Ivan se može pohvaliti dugogodišnjim radom na amaterskoj glazbenoj sceni, gdje je sudjelovao u mnogim umjetničkim projektima i humanitarnim događajima. Pjevačku karijeru započeo je na Rock akademiji u Zagrebu, tamo je usavršio tehniku pjevanja i pronašao svoj jedinstveni stil koji nam svakim singlom sve dojmljivije prezentira.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background