Christine and the Queens objavila novi singl „People, I’ve been sad“!

Napisao/la on 11/02/2020

Francuska pop senzacija Christine and the Queens, iza koje se krije talentirana kantautorica, producentica i plesačica Héloïse Letissier, predstavila je novu pjesmu naziva “People, I’ve been sad”.

Christine je proteklih 18 mjeseci provela na neprestanim live nastupima u sklopu kojih je promovirala posljednji studijski album „Chris“, a sada svojom novom pjesmom „People, I’ve been sad“ obilježava povratak objavljivanju nove glazbe. Publika tom prigodom ima priliku pogledati i ekskluzivnu live izvedbu njenog novog singla koji, kao što sam naslov sugerira, odiše potpunom iskrenošću.

Glazbenica je nedavno ostvarila suradnju s popularnom Charli XCX, s kojom je snimila vrlo zapaženu pjesmu „Gone“, objavljenu krajem prethodne godine. 

Christine and the Queens posljednji je studijski album objavila 2018. godine. Riječ je o izdanju “Chris”, koje je ona sama napisala, aranžirala i producirala. Album se istaknuo kao impresivan spoj pop, disco, funk i R&B glazbe te je osvojio publiku i glazbene kritičare, dok je u Ujedinjenom Kraljevstvu dospio na treće mjesto službene albumske ljestvice. Debitantski album “Chaleur Humaine” objavila je 2014. godine, a izdanje je do danas prodano u više od milijun primjeraka.

Osim po svojoj glazbi, Christine je poznata i po zavidnim plesačkim sposobnostima koje se ističu u koreografiji njenih live nastupa. Glazbenica je do danas nastupala na brojnim poznatim glazbenim festivalima kao što su Coachella i Glastonbury.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background