CHERYL predstavlja novi singl „Love Made Me Do It“

Napisao/la on 16/11/2018

Planetarno popularna pjevačica Cheryl (Cole) nakon četverogodišnje je stanke objavila željno iščekivani novi singl. Svoj povratak na pozornicu obilježila je pjesmom naziva „Love Made Me Do It“.

Riječ je o besprijekornoj pop pjesmi koja Cheryl predstavlja briljantnu kao i uvijek, a s pjevačicom su na njenom stvaranju surađivali Nicola Roberts, također nekadašnja članica grupe Girls Aloud i producentski trio The Invisible Men (Lil Peep, Iggy Azalea, Jonas Blue). „Pjesma je lako pamtljiva i zabavna. Njena tema nije neka određena osoba ili veza, već moj odnos prema ljubavi. Obožavam ljubav!“, komentirala je.

„Love Made Me Do It“ za nju je početak novog razdoblja u kojem je kreativno zrelija nego ikad, što je pokazala i potpunom kontrolom nad svojim zvukom. „Želja za stvaranjem glazbe dolazi iz moje iskrene ljubavi prema njoj. Bez takvog pristupa i nejasno određenog cilja, ne bih znala koja je moja svrha u glazbenoj industriji.“, rekla je. Pjesmu prati i objava videospota.  

Pop zvijezda, humanitarka i TV ličnost – Cheryl je već 16 godina bitan dio zabavne industrije. Karijeru je započela u jednoj od najuspješnijih britanskih grupa Girls Aloud, koja je prodala više od 4 milijuna albuma i koja je nagrađena jednim od najvećih glazbenih priznanja – BRIT Awards. Solo karijeru započela je 2009. godine albumom „3 Words“, koji je dostigao trostruku platinastu nakladu, a obožavatelji popularne britanske emisije The X Factor poznaju ju kao jednu od članica žirija. Ove je godine dokazala da svoju popularnost koristi u dobre svrhe nakon što je otvorila zakladu Cheryl’s Youth Trust čiji je cilj mladima osigurati obrazovanje i financijsku samostalnost.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background