CARLY RAE JEPSEN predstavila dva nova singla

Napisao/la on 28/02/2019

Popularna Kanađanka Carky Rae Jepsen osvojila nas je hitom “Call Me Maybe”, nakon čega je nastavila nizati hitove koji su joj osigurali status jedne od najkvalitetnijih izvođačica moderne pop glazbe. Taj je status ovog puta potvrdila uz pomoć novih pjesama “No Drug Like Me” i “Now That I Found You”, koju je popularni voditelj Zane Lowe premijerno predstavio kao Beats 1 World Record.

“Now That I Found You” producirao je Captain Cuts (Tove Lo, Halsey, Broods), dok su na “No Drug Like Me” s pjevačicom surađivali John Hill (Demi Lovato, Imagine Dragons, Eminem) i Jordan Palmer (Aloe Blacc, Lights). Obje pjesme imaju ljubavnu tematiku, a glazbenica je otkrila koje se značenje krije iza svake – “Now That I Found You” opisuje čaroban osjećaj koji nas obuzima kad se zaljubimo, dok “No Drug Like Me” poručuje da ljubav traži ranjivost i hrabrost.

Krajem prethodne godine predstavljen nam je njen singl “Party For One”, energična synth-pop pjesma koja je osvojila i publiku i kritičare. Njome je najavila svoj četvrti studijski album, koji možemo očekivati ove godine. Za “Party For One” snimljen je i službeni videospot, a do sad je skupio skoro 12 milijuna pregleda.

Carly Rae Jepsen široj se publici predstavila 2011. godine singlom “Call Me Maybe”, koji se našao na njenom drugom studijskom albumu “Kiss”. Singl je prodan u više od 20 milijuna primjeraka, te joj je osigurao nominaciju za nagradu Grammy u kategorijama Najbolje pop izvedbe i Pjesme godine. Četiri godine kasnije objavila je album “Emotion”, koji je osvojio i publiku i kritiku, donijevši nam hit “I Really Like You”, koji je postigao platinastu nakladu. Glazbenica je u istom periodu počela nizati uspjehe i u glumačkom svijetu, te je nastupala na Broadwayu. Nedavno je posudila glas jednom od likova u animiranom filmu “LEAP!”, za koji je i snimila pjesmu “Cut To The Feeling”. Brojni mediji kao što su Rolling Stone, Pitchfork, i Noisey uvrstili su “Cut To The Feeling” na popis najboljih pjesama 2017. godine.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background