BRYAN ADAMS ima novi singl, „That’s How Strong Our Love Is“

Napisao/la on 21/02/2019

Popularni glazbenik udružio je snage s Jennifer Lopez i predstavio nam novi singl „That’s How Strong Our Love Is“, koji će se naći na njegovom najnovijem albumu „Shine A Light“, dostupnom od 1. ožujka ove godine.

„Bilo je prekrasno surađivati s njom, naši se glasovi savršeno nadupunjuju“, istaknuo je Adams, nadodavši da će publika od njegovog najnovijeg albuma moći očekivati profinjen spoj rock,  pop i R&B glazbe. Glazbeniku ovo nije prva suradnja s jednom od velikih pop zvijezda – tokom svoje karijere surađivao je i nastupao s pjevačicama kao što su Barbra Streisand, Melanie C (Spice Girls) i Taylor Swift.

Na albumu će se naći 12 novih pjesama prožetih elementima rock, pop i R&B glazbe, a na njemu je gostovao i Ed Sheeran. Adams je s popularnim Britancem napisao pjesmu „Shine  A Light“, modernu pop-rock uvertiru u istoimeno studijsko izdanje. „Ed i ja upoznali smo se u Dublinu na jednom od njegovih koncerata i ostali smo u kontaktu. Jednog dana poslao sam mu ideju za refren i i pitao ga želi li iz nje razviti čitavu pjesmu. Par dana kasnije poslao mi je nekoliko verzija koja je smislio, ne možete zamisliti kako je to dobro zvučalo!“, komentirao je Adams spomenutu suradnju.

Bryan Adams rođen je 1959. godine u kanadskom gradu Kingstonu. Glazbom se počeo baviti sa samo 15 godina, a svjetsku je slavu stekao 1983. godine svojim trećim studijskim albumom „Cuts Like a Knife“, na kojem su se našli hitovi „Run to You“ i „Summer of ’69“. Poznat je i po pjesmama „Heaven“ i „Have You Ever Really Loved a Woman?“, koje su dospjele na prvo mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice. Dobitnik je prestižne nagrade Grammy, a do danas je prodao više od 75 milijuna albuma, što ga čini jednim od najuspješnijih glazbenika današnjice.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background