Boris Štok na Dori s pjesmom „Can we talka“

Napisao/la on 09/01/2024

Aquarius Records s ponosnom predstavlja pjesme s kojima će njihovi izvođači natjecati na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije – Dora. Svoju kartu za Švedsku pokušat će izboriti ponovno i Boris Štok.

Boris Štok i Barbara Munjas u veljači će nastupiti na Dori  i pokušati izboriti kartu za Malmöl! Ovim putem šaljemo vam njihove singlove.

Ono što me zaintrigiralo u cijeloj priči jest izazov da pjevam tuđu pjesmu, k tome na engleskom jeziku. Radi se o odličnoj pop pjesmi, lijepe i catchy melodije koju smo Darko Terlević i ja zajedno aranžirali i producirali bliže mojem senzibilitetu sa elementima gospela, miksao je Matej Zec. Kao autor i performer, sve više volim nove izazove te izaći iz svoje “comfort” zone, a vjerujem da sam vokalom i interpretacijom dao svoj pečat. Mislim da sve zvuči svjetski i siguran sam da će ova pjesma, ukoliko prođe na eurosongu ostaviti odličan dojam. Tko zna gdje će glazba odvesti, glavno da se snima i svira…sve me ovo jako veseli!”

Dora 2024 bit će održana u tri večeri; dvije polufinalne koje će se održati 22. i 23. veljače te finalna večer koja će se održati u nedjelju 25. veljače. Obje pjesme dostupne su na streaming servisima:

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background