Boris Novković predstavlja novu pjesmu “Kome zvona zvone”

Napisao/la on 31/05/2023

“Kome zvona zvone” novi je singl i spot Boris Novkovića. Jedan od najpopularnijih kantautora novu će pjesmu izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Ovo nije prvi put da Boris predstavlja novi singl u festivalskom dijelu programa. Prošle godine održao je i veliki koncert za pamćenje zbog čega ga vodička publika s nestrpljenjem očekuje i ovoga ljeta.

Pjesmu “Kome zvona zvone” prati atraktivan spot u režiji Tonija Lekića, a uz Borisa u spotu se pojavljuje i Marina Ramljak. Pjesma je vrlo brzo prikupila veliki broj pozitivnih komentara koji pokazuju da Boris itekako dobro zna pogoditi u dušu svoje publike.

Novi sing,l kao i prethodni “Netko laže”, objavljen krajem prošle godine naći će se na Borisovom nadolazećem studijskom albumu. Aktualni album “Gori ulica” objavljen je prije dvije godine, a Borisov rokerskiji pristup svidio se publici pa su se singlovi “Dinamit”, “Moja djevojka”, “Ti si vrag”, “Srebro” i ostali dugo zadržali na vrhovima radijskih top lista.

“Prethodni album je mnoge podsjećao na album ‘Dok svira radio’, a ovaj singl održava klasičan i moj najreprezentativniji stil u domeni pop-rocka”, objasnio je Boris.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background