Boris Novković najavljuje novi album optimističnom pjesmom “Pun mjesec, ti i ja”

Napisao/la on 16/03/2021

Pjesma “Pun mjesec, ti i ja”, novi je singl i spot kantautora Borisa Novkovića, jednog od našeg najboljeg i omiljenog pop glazbenika. Nova pjesma nastavak je Borisove suradnje s producentom Hrvojem Prskalom i njegov doprinos optimizmu koji nam je u trenutačnoj situaciji prijeko potreban. Pjesmu prati zanimljiv spot u režiji Raula Brzića, a osim Borisa Novkovića u njemu glume Sarah Fadljević i Dino Rašidkadić.

“Od kada sam prije godinu dana odlučio prestati pisati i snimati ozbiljne i dramatične pjesme, odlično se zabavljam, baš kao u najranijoj mladosti na početku karijere. Ovaj svijet dovoljno je ispunjen dramom i ozbiljnošću tako da su moje pjesme, a ujedno i ova nova, moj skromni doprinos gledanja na svijet ružičastim naočalama, traženja pozitive i kozmičke ljubavi u svemu oko nas. Ova pjesma najavljuje novi album pun lijepih pričica i slika iz života, onog života pozitivne energije koji je u svima nama i čeka da bude pokrenut ili oslobođen. Pišući ovu pjesmu zamišljao sam atmosferu iz raznih filmova, neke romantične scene, a kako sam i sam filmofil, glazba i riječi počele su same izlaziti iz mene. Nadam se da će vam se svidjeti”, objasnio je Boris.

Na novom studijskom albumu, čiji se izlazak očekuje ovog proljeća, uz novu pjesmu naći će se i Borisovi prethodni singlovi “Gori ulica”, “Moj grad” i “Dinamit” koji su se prošle godine našli među najslušanijim domaćim singlovima.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background