Black Eyed Peas predstavili su svoj novi singl „Big Love“

Napisao/la on 13/09/2018

Vlasnici brojnih svjetskih hitova su se vratili! Black Eyed Peas predstavili su svoj novi singl „Big Love“, a time su najavili i svoj novi album!

Novi album popularne grupe zvat će se „Masters Of The Sun“, a izlazi 12. listopada. Grupa je nedavno proslavila i 20. rođendan, ali se i oprostila od Fergie koja se odlučila koncentrirati na samostalnu karijeru. No, to ih nikako nije zaustavilo. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je rezervirano za njihova nova izdanja, kao što su „Ring The Alarm“ i „Constant“, a njima su se ponovno predstavili novim zvukom koji označava svojevrsni razvoj grupe, kao i aktivističkim temama o današnjem društvu.

O tim temama progovaraju i na pjesmi „Big Love“. Teme su im vezane uz oružano nasilje, ali i policijsku brutalnost, te odnosi rasa u SAD-u. Iako brojni glazbenici, ali i aktivisti samo iznose svoje mišljenje, Black Eyed Peas kažu da su odlučili otići korak dalje i ponuditi vlastita rješenja za probleme. Ranije ove godine, will.i.am je za portal Complex komentirao novije pjesme: „Svuda ima jako puno poruka, ali nitko ne govori ljudima kako da ostvare neke ciljeve. Ne mogu pronaći pravi put, mogu li dobiti neke koordinate do onoga što je potrebno ostvariti za bolje društvo? Evo, mi donosimo te koordinate.“

Svoju karijeru započeli su kao alternativna hip-hop grupa, a sve do danas eksperimentirali su s pop zvukovima i uspjeli naći svoje mjesto u mainstream glazbi. Kvalitetno su se profilirali s trećim albumom „Elephunk“, na kojem su se našli njihovi popularni hitovi poput „Let’s Get Retarded“, „Hey Mama“ i „Shut Up“. Od tada pa sve do danas prodali su 76 milijuna izdanja (singlova i albuma) i to najviše putem interneta. Njihovo nizanje hitova nastavilo se i dalje, a vrijedi napomenuti da na svojim policama čuvaju i šest Grammy nagrada, a jedni su od rijetkih koji su na Billboard Hot 100 ljestvici u isto vrijeme imali singl na prvom i na drugom mjestu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background