Billie Eilish objavila novi singl „my future“!

Napisao/la on 01/08/2020

Nakon što se debitantskim albumom „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ dokazala kao jedan od najvećih glazbenih fenomena desetljeća i osvojila pet nagrada Grammy, 18-godišnja Billie Eilish nastavlja s predstavljanjem novog glazbenog materijala. Popularna je pjevačica danas objavila novi singl „my future“.

„Ovu smo pjesmu napisali na samom početku karantene. U tom sam razdoblju vrijeme provodila radeći na sebi, osjećala sam se vrlo optimistično i uzbuđeno pa je i pjesma bila odraz toga. U međuvremenu je dobila neko novo značenje u kontekstu onog što se trenutno događa u svijetu. Nadam se da će svatko u njoj pronaći neko posebno značenje“, otkrila je Billie.

Pjevačica je “my future” najavila na društvenim mrežama, a prva objava na Instagramu u kojoj je spomenula naslov novog singla skupila je više od 11 milijuna lajkova.

Billie je pjesmu napisala i snimila u Los Angelesu, a za produkciju je zaslužan njen brat FINNEAS. Za „my future“ je predstavljen i prekrasan animirani video, koji je kreirao australski umjetnik Andrew Onorato.

Netom prije se dogodio lockdown, Billie se pripremila za svoju arensku globalnu turneju WHERE DO WE GO?, čiji su datumi bili odgođeni nakon nekoliko koncerata. Glazbenica je nakon povratka u Los Angeles pronašla potrebno vrijeme i prostor za razmišljanje o budućnosti koja ju očekuje, a upravo je „my future“ znak početka novog poglavlja u njenoj karijeri.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background