Billie Eilish je predstavila novi singl “Therefore I Am”!

Napisao/la on 20/11/2020

Grammyjem nagrađena heroina gen-z generacije, Billie Eilish, predstavila je potpuno novu pjesmu. Riječ je o singlu “Therefore I Am”, popraćenim i službenim videospotom, koji je u manje od 24 sata od objave ušao u YouTube Trending listu i u Hrvatskoj!

Billie Eilish ovom se prigodom našla i u ulozi redateljice pratećeg videospota, koji je sniman u praznom Glendale Galleria šoping centru, koji joj je bio omiljeno mjesto za izlaske tijekom ranih tinejdžerskih godina.

Nova pjesma dolazi kao rezultat radišnih posljednjih mjeseci za ovu 18-godišnjakinju; posvetila se pisanju i snimanju novog materijala, kao i raznim nastupima; njena snažna live-izvedba pjesme “my future” odjeknula je tijekom prijenosa Demokratske nacionalne konvencije, a glazbenica je prošlog mjeseca održala i svoj prvi globalni live-stream koncert “Where Do We Go? The Livestream”, popraćen upotrebom najnovije tehnologije.

U nedjelju, 22. studenog, Billie Eilish će novu pjesmu po prvi put izvesti i uživo, u sklopu dodjele nagrada American Music Awards, na kojima je nominirana u dvije kategorije: ‘Favorite Artist – Alternative Rock’ i ‘Favorite Social Artist’.

Ova mlada glazbenica svijet je osvojila svojim talentom, karizmom i glazbom; nakon zamijećenih prvih singlova kreiranih s bratom Finneasom, početkom prošle godine objavila je debitantski album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?”, koji im je donio ukupno pet Grammy nagrada. Fanove su ostavili bez daha stvaranjem tematske bondovske pjesme “No Time To Die”, a ovog tjedna su ostvarili i još jedan rekord – videospot za pjesmu “bad guy” dosegnuo je milijardu YouTube pregleda.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background