Bilie Eilish objavila novi singl „everything i wanted“!

Napisao/la on 14/11/2019

Teen senzacija Billie Eilish osvojila nas je EP izdanjem “dont smile at me” i odlično prihvaćenim debitantskim albumom “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, predstavljenim ove godine. Na oduševljenje milijuna obožavatelja, pjevačica je ovog tjedna objavila potpuno novu pjesmu “everything i wanted” i njome pokazala da još uvijek pomiče granice modern pop glazbe.  

„everything i wanted“ Billie je posvetila bratu Finneasu, koji je ujedno njen producent i koautor pjesama: „Ovu smo pjesmu moj brat i ja napisali zajedno i posvetili ju jedno drugom. Bez obzira na to što se dogodi, uvijek ćemo si biti međusobna podrška“, objasnila je popularna pjevačica. Za razliku od prethodnih hitova „bury a friend“ i „bad guy“, „everything i wanted“ odiše atmosferom koja proizlazi iz produkcije inspirirane mirnom i nježnom elektronikom.

Billie i Finneas snimali su „everything i wanted“ u nekoliko navrata, u njihovom kućnom studiju u Highland Parku te tijekom odrađivanja velike svjetske turneje. Pjesma je objavljena netom prije dodjela nagrade American Music Awards, za koju je Billie nominirana u čak šest kategorija. 

Nakon što je zahvaljujući debitantskom singlu „Ocean Eyes“ na sebe skrenula pažnju publike, mlada je pjevačica objavila EP izdanje „dont smile at me“. Debitantski album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ objavila je u ožujku ove godine i njime potvrdila status glasa njene generacije. Album je debitirao na prvom mjestu Billboard Hot 200 ljestvice, a izdanje se još uvijek nalazi pri njenom samom vrhu. Među brojne nastupe koje je pjevačica do danas odradila ubrajaju se prestižni festivali kao što su Coachella, Glastonbury i Leeds.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background