BETA SUDAR U SPOTU ZA NOVI SINGL ‘DOVIĐENJA TUGO’ NA ADRENALINSKI DVOBOJ IZAZVALA NAJPOPULARNIJEG HRVATSKOG TIK TOKERA

Napisao/la on 20/11/2020

„Doviđenja tugo“ najnoviji je singl 21-godišnje pjevačice Bete Sudar koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Skok s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i zastrašujući doživljaj virtualne stvarnosti Beta je odradila poput prave kaskaderke, a početni strah odagnao je njen partner u spotu, najpopularnija hrvatska Tik Tok zvijezda Dario Marčac čije doživljaje putem društvenih mreža svakodnevno prati 500 tisuća obožavatelja.

„Prije snimanja sam za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede jer ludiranju mene i Darija nije bilo kraja, skroz smo podjetinjili. Šalu na stranu, ne sjećam se kad sam se toliko naskakala, moj frizer Božo morao je svako malo intervenirati, a ja sam shvatila važnost svih pretrčanih kilometara jer bez dobre forme ne bih izdržala taj zahtjevni tempo. Oduševljena sam spotom, savršeno dočarava dinamičnost pjesme i jedva čekam da ga vidite.“

Veselu plesnu atmosferu pjesme koju je za Betu napisao i producirao Predrag Martinjak Peggy dodatno je naglasila nesvakidašnja lokacija snimanja videa u režiji Izoom produkcijeentertainment centar Amazinga gdje i odrasli ljudi opet postaju zaigrana djeca, a tuzi glasno kažu: Doviđenja!

Za Betin atraktivan styling zaslužni su uvijek originalni Frizerski studio Božo, vizažistica Karla Lalić te sportska modna marka Brazil FIT Hrvatska.

„Doviđenja tugo“ Betin je šesti singl koji će se zajedno s „U mislima“, „Voli, ne voli“, „Don’t give up“, dueta s Rokom Vuškovićem „Ima boljih“ te „Ja sam ta“ naći na njezinu prvom albumu na kojemu vrijedno radi.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background