Benny Blanco i Tainy udružili su snage sa Selenom Gomez i J Balvinom na zajedničkom singlu “I Can’t Get Enough”!

Napisao/la on 07/03/2019

Producent Benny Blanco već nas je jednom oduševio hitom „Eastside“, a ovog je puta to postigao novom pjesmom “I Can’t Get Enough” na kojoj su surađivali producent Tainy, te popularni J Balvin i Selena Gomez. Singl “I Can’t Get Enough” od prvog takta svaki prostor pretvara u plesni podij.

Blanco i Tainy (Cardi B, Daddy Yankee, Ricky Martin) na pjesmi su počeli raditi krajem prethodne godine, te su im se nedugo zatim pridružili planetarno popularni Selena Gomez (“Good For You”, “Taki Taki”) i J Balvin (“Mi Gente”, “Say My Name”). “Vrlo sam uzbuđen zbog ove pjesme, u studiju je sve teklo glatko, bez ikakvog forsiranja. Svi smo od prve sekunde uživali u snimanju, a i slušatelji će uživati u pjesmi.”, rekao je Tainy. Pjesma je u samo nekoliko dana poslušana više od sedam milijuna puta, a na Deezeru je trenutno jedna od najslušanijih u Hrvatskoj.

“I Can’t Get Enough” prva je pjesma na kojoj je Blanco radio nakon objave debitantskog albuma “Friends Keep Secrets” koji se smjestio na samom vrhu Billboardove Hot 100 ljestvice.  Na albumu se našla i pjesma “Eastside” na kojoj gostuju američki glazbenici Halsey i Khalid. Pjesma je do danas skupila više od 550 milijuna streamova, dok je službeni spot pregledan više od 350 milijuna puta.

Iako je tek napunio trideset godina, Benny Blanco je zaslužan za neke od najvećih hitova današnjih pop zvijezda. Na popisu glazbenika s kojima je surađivao nalaze se Selena Gomez („Kill Em With Kindness), Rihanna („Diamonds“) i Katy Perry („Teenage Dream“). Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, među kojima se ističu četiri nagrade Grammy i BMI nagrada u kategoriji Kantautora godine.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background