Beck objavio novi singl i najavio nadolazeći studijski album!

Napisao/la on 17/04/2019

Nedugo nakon što je njegov posljednji studijski album „Colors“ osvojio dvije nagrade Grammy, miljenik publike i kritičara predstavio je singl „Saw Lightning“ kojim je najavio nadolazeći album naziva „Hyperspace“.

“Saw Lightning” zapanjujuća je i energična pjesma koja sadrži Beckov zaštitni znak, prepoznatljivu akustičnu gitaru. Pjesmu supotpisuje jedan od najpopularnijih producenata današnjice – Pharell Williams (Snoop Dogg, Kanye West, Justin Timberlake), koji je ujedno odsvirao bubnjeve i klavijature te snimio prateće vokale.

Pjesma je dio nove Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro kampanje te se koristi u reklamnom spotu u kojem se pojavljuju brojni popularni sportaši kao što su LeBron James i Serena Williams. Na spotu je radio i Grammyjem nagrađeni redatelj Hiro Murai (Childish Gambino).

Singl će se naći na glazbenikovom 14. studijskom albumu naziva “Hyperspace”. Posljednji studijski album „Colors“ objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput „Dear Life“ i „Up All Night“. „Colors“ je osvojio dvije nagrade Grammy, što Becka čini sedmerostrukim dobitnikom te popularne glazbene nagrade.

Beck Hansen rođen je 1970. godine u Los Angelesu. Svjetski uspjeh postigao je 1994. godine zahvaljujući hitu „Loser“, koji se našao na njegovom studijskom albumu „Mellow Gold“. Dvije godine kasnije dodatno se afirmirao kao miljenik publike i glazbenih kritičara zahvaljujući albumu „Odelay“, na kojem su se našli hitovi „The New Pollution“, „Where It’s At“ i „Devil’s Haircut“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background