Bantu i Jonas Blue predstavili singl “Roll with me”

Napisao/la on 26/09/2018

Pjevač i producent Bantu objavio je novi singl „Roll With Me“. Nakon rada s velikim imenima kao što su Jason Derulo i Rita Ora, ostvario je suradnju s Jonasom Blueom, čija je pjesma „Rise“ ove godine osvojila glazbene ljestvice.  

Bantu se i ovog puta drži zvuka koji mu najbolje pristaje. Baš kao u pjesmi „Just A Little“, singla kojim je najavio novi EP „Africa In The Summer 2“ i koji je naišao na brojna odobravanja, „Roll With Me“ je prožeta toplim melodijama, afričkim ritmovima i zaraznim refrenom. Odabir Bluea kao producenta ne iznenađuje s obzirom na njegov neprestan pohod na top liste („Perfect Strangers“, „Fast Car“) i više od milijardu pregleda pjesama na njegovom YouTube kanalu.

Video koji prati „Roll With Me“ prikazuje tradicionalne afričke plesove, a službena se verzija spota očekuje idući mjesec. S obzirom na to da je riječ o žanrovski svestranom glazbeniku, možemo samo nagađati kakva nam još plesna iznenađenja u međuvremenu sprema.

Bantu je prvi singl kao solo glazbenik objavio 2016. godine, nakon čega je uslijedio EP „Africa In The Summer“, a njegov je rad bio i nominiran za nagradu Grammy. Ove je godine također objavio i pjesmu „Jackie Chan“, koja se našla na novom FIFA 19 soundtracku.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background