Autor hit-singla „This Girl“ predstavlja novu ljetnu poslasticu!

Napisao/la on 31/08/2018

Talentirani francuski DJ i producent – Kungs, predstavlja novi singl! Naslova „Be Right Here“, pjesma je nastala u suradnji s prepoznatljivim producentskim duom Stargate!

Singl „Be Right Here“ ft. GOLDN dostupan je hrvatskoj publici u radijskom eteru, putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot.

Valentin Brunel, kako mu je pravo ime, broji tek 21 godinu, a već se može pohvaliti kako je 2016. svijet i okolicu osvojio hit-singlom „This Girl“. Upravo je s tom pjesmom ostvario multiplatinaste naklade, #1 pozicije u 45 zemalja, više od milijardu streamova, kao i nastupe na Coachella i Lollapalooza festivalima. Krajem te iste godine objavio je i debi-album „Layers“, s kojeg se uz spomenuti singl istaknula i pjesma „Don’t You Know“ ft. Jamie N Commons.

Za ovo ljeto predstavlja novi singl – „Be Right Here“, nastao u suradnji s producentskim duom Stargate. Upravo je ovaj dvojac zaslužan za neke od prepoznatljivih hitova pop žanra, što uključuje „Irreplacable“ Beyonce, „Rude Boy“ Rihanne te „Firework“ Katy Perry.

„Jako sam ponosan na ovu pjesmu“ otkriva Kungs i objašnjava kako je nastala „Imao sam nekoliko ideja i prije nego što sam u Los Angelesu ušao u studio sa Stargate duom. Ipak, tek smo kroz jam-session kreirali piano elemente, i zatim smo tražili savršeni vokal koji će pjesmi dati završni detalj. GOLDN i ja smo već surađivali, a kada sam mu poslao pjesmu, on je u roku od 24 sata snimio svoju dionicu i poslao nam natrag verziju s vokalom! Bili smo prezadovoljni rezultatom i neizmjerno sam sretan što se čitava suradnja ostvarila na ovaj način“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background