ATMOSPHERIC o ljubavnom trokutu između dvoje ljudi

Napisao/la on 12/04/2019

Atmospheric predstavlja novu pjesmu ‘Moja djevojka’ čije stihove, glazbu i aranžman potpisuje Lado Bartoniček, a izvodi ju s ostalim članovima benda Martinom Majerle i Markom Sedlakom. Pjesma odiše nekim posebnim electro pop zvukm kojim Atmospheric gaji svoj glazbeni izričaj, a govori o ljubavnom trokutu između dvoje ljudi. Da, čudno zvuči ali nije pravopisna greška. Pozornim slušanjem pjesme sve postaje jasno.

Za singl je snimljen i video spot u režiji Lade Bartoničeka, zaslužnog i za njegovo snimanje te montažu. Šminku potpisuje Ana Zubak.

Ovom pjesmom Atmospheric počinje rad na novom glazbenom materijalu.

Snimanje videa ima svoju priču koju priča Lado: „Imali smo puno ideja i ljudi involviranih oko rada na spotu za novi singl… Vrijeme je curilo i nikako krenuti u realizaciju. Otišao sam na probno šminkanje kod prijateljice u mom susjedstvu, došao kući te kad sam se vidio u ogledalu nisam se prestrašio (smijeh) već uzeo kameru, napravio improviziranu scenu u svojoj spavaćoj sobi (crne plahte, stolne svijetiljke, itd. sve što je poslužilo svrsi u tom trenutku inspiracije) te sam se počeo igrati ispred objektiva. Bio sam prezadovoljan snimljenim. Idućeg dana pozvao sam ostatak benda te ih snimio u tom inproviziranom kućnom studiju i spot je bio gotov!“

Atmospheric je riječki glazbeni projekt, na sceni od 2002. godine, a pravac kojim se izražavaju ambijentalni je electro pop. Dosad su objavili četiri albuma, Ono sve (2005./Nema problema), Bubbles (2010./Croatia Records), Pričaj mi (2012. / Croatia Records) i 4 (2016./Aquarius Records-Muzika 360).

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background