Atmospheric je otkrio “Skrivenu dugu”

Napisao/la on 19/06/2020

Nakon proljetnog singla “Dvije sjene”, Atmospheric nam predstavlja novu pjesmu i spot “Skrivena duga”. Nastala još 2001. godine, “Skrivena duga” je prva pjesma u glazbenom opusu riječkog benda, a verzija koju slušamo je nova, dok onu originalnu, planiraju objaviti 2022. godine, kada će obilježiti dvadeset godina postojanja.

Ljubavnu pjesmu koja govori o onom prvom, pravom osjećaju zaljubljenosti, kada u nama nastane jedna “Skrivena duga” zajedno izvode Martina Majerle i Lado koji potpisuje glazbu i stihove, a za “Skrivenu dugu” je i odsvirao sve instrumente.

Singl prati i spot za kojeg su zaslužni Ana i Lado Bartoniček, a sniman je na Grobniku iznad Rijeke. Kadrovi su uhvaćeni tik pred nevrijeme, što je dalo posebnu, atmosferičnu sliku cjelokupnog vizuala spota.

“Bilo nam je baš zabavno na snimanju! Natrčali smo se i izgrlili kao nikad! Još smo komentirali da izgledamo kao da smo na vjenčanju. 🙂 Spot je u retro stilu, i da, u njemu nema duge – jer je skrivena…” ispričao je Lado, a Martina dodaje: “Idilična atmosfera livade u punom cvatu, nevrijeme koje se sprema, miris trave, naša glazba, sva čula probuđena. Bogatiji smo za još jedan dan. Nadam se da će se dio te atmosfere i kemije odraziti i na našu publiku, kroz ovaj opuštajući video.”

“Ugodno slušanje i gledanje želimo.” za kraj poručuje Atmospheric.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background