Astrid S predstavila singl “Dance, Dance, Dance”!

Napisao/la on 10/06/2020

Kako i sam naslov pjesme otkriva, norveška pop-senzacija Astrid S predstavlja plesnu igrariju “Dance, Dance, Dance”, s pratećim videospotom. Riječ je o prvom singlu s njenog debitantskog studijskog izdanja, čiji detalji trenutno još nisu poznati.

Pjesmu autorski potpisuju Astrid S, Litens Anton Nilsson te duo Jack & Coke (Charli XCX, Rita Ora, Tove Lo), koji je ujedno zaslužan i za produkciju pjesme. Prateći videospot je ujedno prvi redateljski uradak ove 23-godišnje glazbenice, a u njegovom kreiranju pripomogli su joj i Michael Ray Angeles Vera Cruz  te Mathias Thue. Snimljen je u Norveškoj, a uz Astrid u spotu se pojavljuje i skandinavska glumica Thea Sofie Loch Næss (“The Last King”, “One Night in Oslo”…).

“Ovu pjesmu napisala sam u periodu introspekcije, kada sam propitkivala sve što radim te postajala sve udaljenija od svojih prijatelja i obitelji. Vjerujem da sam mogla izbjeći to emotivno stanje, da sam naglas progovorila kako se osjećam, međutim sada mi je drago da nisam – jer inače ne bih napisala ovu pjesmu” otkriva Astrid.

U posljednje tri godine ova glazbenica i autorica oblikovala se u jedno od vodećih pop-imena nove generacije kako norveške tako i europske glazbene scene. Do sada je objavila četiri EP izdanja, nagrađena je norveškom inačicom ‘Grammy nagrade’, a održala je i rasprodane turneje u SAD-u, Europi i Australiji. Također, nastupala je i kao support-act na koncertima Years & Years i Zare Larsson, a Shawn Mendes ju je ugostio na svojoj pjesma “Air”, koja se našla na njegovom platinastom albumu “Handwritten”.

Singl “Dance, Dance, Dance” od ovog trenutka možete pronaći u svom PlayMPE Playeru. U prilogu ove poruke pronađite i audio-ID Astrid S, koji slobodno koristite u radijskom eteru u svrhu predstavljanja ove nove pjesme.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background