Ariana Grande stiže s novim singlom!

Napisao/la on 31/08/2018

Ariana Grande stiže s novim singlom! „God Is A Woman“ je njezin drugi singl s nadolazećeg četvrtog albuma. Izlazak spota za pjesmu očekuje se danas, a uz to singl je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru.  

Njezin novi album zvat će se „Sweetener“, a već smo imali priliku ćuti neke od pjesama s tog albuma – „No Tears Left To Cry“ i „The Light Is Coming“. Obje pjesme zajedno broje preko 410 milijuna pregleda na YouTubeu, a režiju spotova potpisuje Dave Meyers. Novi album, „Sweetener“ bit će objavljen u kolovozu ove godine.

Ariana Grande uzdignula se do jedne od najvećih pop izvođačica današnjice. Ima tek 25 godina, a već u svojoj kolekciji ima tri platinasta albuma i preko 18 milijuna slušanja na streaming servisima. Do sad se njenih osam pjesama našlo i u prvih deset na Billboard Hot 100 ljestvici. Zbog veoma širokog vokalnog rasporna uspoređivali su je i s Mariah Carry, a jednom je prilikom rekla i kako se radi o njezinom uzoru: „Obožavam Mariah Carry. Ona je moja omiljena osoba na svijetu. Što se tiče mojih vokalnih uzora, ona je definitivno na prvom mjestu.“ Svjetsku slavu stekla je ulogama u televizijskim serijama, ali i mjuziklima. Pravo lansiranje u zvijezde dogodilo joj se nakon što je objavila nekoliko obrada na YouTube. Tu je počela glazbena priča koja traje i danas, a zasad joj se nikako ne nadzire kraj.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background