ARIANA GRANDE predstavlja „7 rings“

Napisao/la on 18/01/2019

Ariana Grande nam je odlučila zasladiti ovaj petak! Nakon što je prošle godine predstavila svoj studijski album „Sweetener“, danas je objavljen i njezin novi singl „7 rings“ koji je dobio i službeni videospot.

Ariana Grande još je jednom pokazala kako je rođena za svjetski glazbeni vrh. I dok je prošli singl „Thank U, Next“ bio posvećen njezinim bivšim ljubavima, novi singl „7 rings“ posvećen je prijateljstvu. Ariana je na svojem Twitteru to objasnila detaljnije: „Ova pjesma je himna prijateljstva. Ono što tvoji prijatelji žele da osjećaš. Ova pjesma je ono u što se ‘Thank U Next’ razvija dok otvaraš novo poglavlje u životu.“ Spot za pjesmu dostupan je na YouTubeu, a u četiri sata sakupio je preko dva milijuna pregleda.

Njen četvrti album „Sweetener“ oborio je Spotifyjev rekord ostvarivši više od 109 milijuna streamova u prvom tjednu objave, a nakon što je singl „No Tears Left To Cry“ dospio na treće mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice, Grande je postala jedini izvođač u posljednjih 59 godina čiji su debi singlovi sa sva četiri albuma pronašli svoje mjesto u prvih deset.

Ariana Grande je sa svojih 25 godina ostvarila uspjehe na kojima bi joj zavidjeli mnogi stariji kolege. Ukupno je sakupila preko 60 glazbenih nagrada, a već idući mjesec ima šansu osvojiti dvije nagrade Grammy i to u kategoriji najbolje pop izvedbe i najboljeg pop albuma. Njezin debi album „Yours Truly“ predstavljen je 2013. godine, a vodeći singl „My Way“ ubrzo je osvojio glazbene ljestvice i smjestio se na prvo mjesto Billboard Top 200 liste. Osim glazbe bavila se i glumom. Karijeru je započela na Broadwayu u mjuziklu „13“, a svjetsku slavu stekla u humorističnoj seriji „Victorious“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background