ARIANA GRANDE ima novi singl „Thank U, Next“

Napisao/la on 09/11/2018

Nisu prošla tri mjeseca od objave njenog najnovijeg studijskog albuma „Sweetener“, a Ariana Grande već je pripremila nešto novo! Riječ je o osnažujućoj pjesmi „Thank U, Next“ kojom je još jednom pokazala zašto je u samom vrhu svjetske glazbene scene.  

Dirljivu „Thank U, Next“ posvetila je bivšim ljubavima među kojima su njen bivši zaručnik, komičar i glumac Pete Davidson i nedavno preminuli reper Mac Miller. Uz pjevačicu, na pjesmi su surađivali producenti Tommy Brown (Chris Brown, Fifth Harmony, Nas) i Michael Foster (Macy Gray, Nicki Minaj, DJ Khaled). Grande je na svojem Twitter profilu obožavateljima poručila kako će se pjesma naći na njenom petom studijskom albumu koji će nositi isti naziv.

Njezin četvrti album „Sweetener“  oborio je Spotifyjev rekord ostvarivši više od 109 milijuna streamova u prvom tjednu objave, a nakon što je singl „No Tears Left To Cry“ dospio na treće mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice, Grande je postala jedini izvođač u posljednjih 59 godina čiji su debi singlovi sa sva četiri albuma pronašli svoje mjesto u prvih deset.

Ariana Grande svoju karijeru je započela na Broadwayju u mjuziklu „13“, a svjetsku slavu dobila je u seriji „Victorious“. Svoj debi album, „Yours Truly“ predstavila je 2013. godine, a vodeći singl „My Way“ ubrzo je osvojio glazbene ljestvice i smjestio se na prvo mjesto Billboard Top 200 liste. Slične uspjehe ponovila je i s ostalim albumima, a za dio slave zaslužan je i njezin vokalni raspon zbog kojeg su je uspoređivali i s legendarnom Mariah Carey.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background