Antonio Perina predstavlja pjesmu “Za nas”

Napisao/la on 15/11/2023

Mladi kantautor Antonio Perina, poznat po svojim producentskim ulogama na nekim od najvećih hitova prošlih godina, objavljuje novi singl “Za nas”. Antonio je, osim što je autor, producent i glazbenik, redatelj spotova, i suradnik brojnim popularnim glazbenicima koji su prepoznali njegov talent.

“‘Za nas’ je trenutak koji možda ponajbolje u izražajnom smislu opisuje sve što jesam, a i na neki način sve ono čemu težim. Radim glazbu onakvu kakvu bih volio i sam negdje čuti. Pritom, barem u mom slučaju pjesme nastaju i iz potrebe da saznam i nešto više o sebi. Nakon ovog, samo mogu reći da mi je nešto jasnije tko sam i gdje idem. Moji najbliži ljudi su me potaknuli da ‘Za nas’ od skice pretvorim u pjesmu. Nisam toliko ozbiljno shvaćao svoju početnu ideju jer se čisto ‘igram’ stvarajući. Zahvalan sam im na tome što doprinose svemu ovome u toj mjeri i na taj način. Publika kroz sve što radim ima uvid u moj intimni svijet koji nekad olako, a nekad nelako dijelim sa svijetom. Ovim putem želim zahvaliti svima koji mi slušajući i gledajući daju mjesto svojeg ‘suputnika’. ‘Za nas’ od mene, za Vas.”

Talentirani kantautor i multiinstrumentalist svakom novom pjesmom dokazuje nam da je zacrtao osvojiti slušatelje i glazbenu javnost, a za novu pjesmu priprema i videospot koji će svjetlo dana ugledati sljedeći tjedan. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background