Antonela Doko predstavlja videospot za bombastičan singl “Bum Bum”

Napisao/la on 11/10/2023

Nakon trogodišnje stvaralačke pauze, jedinstvena Antonela Doko vratila se glazbi. Novi singl kratkog bombastičnog naziva “Bum Bum” dobio je i svoj, jednako bombastičan, videospot.

“Pjesma me kupila zbog svog karaktera i teksta jer na uvrnut način govori o mogućoj katastrofi, ali bez obzira na to, izaziva osmijeh na licu i cupkanje na mjestu”, rekla je Antonela.

Iza novog Antonelinog singla stoji poznati autorski dvojac, Ines Prajo kao autorica glazbe i Arijana Kunštek koja je napisala tekst, a aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Iza režije spota stoji Dinko Čvorić – Doringo.

Antonela je jedan od najboljih ženskih vokala u Hrvatskoj, a to potvrđuje i ovom pjesmom koja predstavlja svu raskoš njenog jedinstvenog vokala. Dobre vibracije i plesni ritam savršen je za nadolazeće tmurnije jesenske dane i zasigurno će osvojiti brojnu publiku.

Mlada Riječanka već je odavno na glasu kao glazbenica svjetskoga glasa, dobitnica je Porina i iza sebe ima debitantski studijski album “O čemu pričamo”. Album uključuje hitove “Tako kažeš”, “Odlična stvar” te “Onaj dan” koji je zavladao radijskim eterom. Antonela se tada nametnula kao jedna od najperspektivnijih izvođačica na našoj glazbenoj sceni, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40.

Godine 2013. Antonela je prvim singlom “Voli me” u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade “Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Dvije nominacije za nagradu Porin donijela je 2016. godine, i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

Na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni i nema sumnje da će “Bum Bum” osvojiti publiku. Već je pronašla svoje mjesto na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste i oni koji će tek osvojiti potvrđuju njezinu jedinstvenost.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background