Antonela Doko predstavlja “Imamo li problem”, snažnu baladu s country soul prizvukom

Napisao/la on 26/02/2024

Njezina energija na pozornici je zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, komunikacija s publikom očaravajuća, a svakom novom pjesmom iznova oduševi. Riječ je o talentiranoj Antoneli Doko koja predstavlja novi singl “Imamo li problem”, snažnu emotivnu baladu s elementima country soula u kojoj uz fantastičan aranžman do izražaja dolazi glazbeno autentičan i predivan Antonelin vokal.

“Imamo li problem” prati lyric video nastao u produkciji Crorec Videa, a uskoro će biti predstavljen i videospot. Ova godina bit će itekako radna za Antonelu, osim što privodi kraju studij klavira na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, priprema i svoj drugi studijski album na kojem će se naći aktualni singl, kao i “Bum Bum” kojeg je publici predstavila krajem prošle godine.

“Pjesma je osmišljena i napravljena u našem malom laboratoriju zvuka s istim provjerenim timom koji čine Ines Prajo, Arijana Kunštek, Ivo Popeskić i ja, uz podršku izvrsnih glazbenika Henrija Radanovića, Ivana Pešuta, Marka Lazarića i naše drage Martine Majerle. ‘Imamo li problem’ govori o svima nama i svima vama u ovom trenutku, ali i svemu što je prethodilo našem danas i određuje naše sutra. Kad pažljivo i preslušate sve će vam biti jasno. Nije smisao glazbe da uz nju samo plešemo ili zatvorimo oči, udobno se smjestimo i prepustimo, katkad treba puno više od toga ili ipak imamo problem.” – navodi Antonela o svom novom singlu.

Svoju glazbenu karijeru započela je prije svoje punoljetnosti te je brzo bila svrstana među najkvalitetnije izvođače domaće glazbene scene. Najmlađa je dobitnica Porina, najprestižnije glazbene nagrade, i to za Najboljeg novog izvođača 2017. godine. Iza sebe ima studijski album “O čemu pričamo” na kojem se nalaze hitovi “Tako kažeš”, “Odlična stvar” “Onaj dan”.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background