Ante Cash ponovno ima ljetni hit!

Napisao/la on 11/05/2023

Ante Cash se ponovno vratio duhovitom repu i zaraznom ritmu s novom pjesmom “Iđen doli”. Nakon prethodnog singla “Samo daj mi ljubav” u kojoj pjeva o nešto ozbiljnijoj temi bliskoj svima – ljubavi, ovoga je puta promijenio ploču. U singlu veselog karaktera priča priču o zanimljvom putovanju iz Zagreba u rodni Imotski, a priča je svima koji su barem jednom putovali autobusom na duže staze itekako poznata.

Cash potpisuje tekst, a za glazbu i produkciju bio je zadužen Natko Smoljan. Spotovi jednog od naših najpopularnijih repera na YouTubeu broje milijunske preglede, a singlovima “Vakula”, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku. Ljetni hit i Ante Cash kao da idu jedno uz drugoga.

Ako je suditi po novoj pjesmi, uspjeh mu je ponovno zagarantiran. Po komentarima ispod spota jasno je da su humoristične scene u mnogima probudile nezaboravne uspomene vezane za povratak u rodni kraj.

Uz pjesmu, objavio je i jednako humorističan spot koji jasno prikazuje sve “čari” putovanja autobusom u Lijepoj našoj. Sniman je pod redateljskom palicom Produkcije 25. U spotu se uz ekipu iz Božanstvene komedije, pojavljuju pjevač Mate Bulić u ulozi vozača autobusa, glumac Vedran Mlikota kao kondukter i pjevač Jole kao vozač kamiona.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background