Alesso predstavio novi singl “Remedy”

Napisao/la on 10/09/2018

Ljubitelji elektronske glazbe došli su na svoje. Svjetski popularni DJ Alesso predstavio je svoj novi singl „Remedy“ sa zaraznom plesnom melodijom.

Svatko tko imalo prati elektronsku scenu zna koliko je Alesso za nju i napravio. Osim što je autor brojnih svjetskih hitova, nastupao je na velikim događajima širom svijeta. Mnogi domaći obožavatelji pamte ga i sa splitske Ultre. Nakon kraće pauze, Alesso je predstavio i svoj novi singl „Remedy“.

Novi singl imao je i ekskluzivnu premijeru spota na Billboardu. Videospot nam pokazuje vanzemaljca koji je došao napuniti gorivo na Zemlju, ali se našao na Alessovom nastupu. Srećom, on je imao gorivo koje je trebao – zeleni vinil s njegovim logom. Pomalo zaigrani, ali kvalitetno producirani videospot je do sad sakupio preko 15 milijuna pregleda na YouTubeu.

Veliku ulogu u Alessovom razvoju imao je Sebastian Ingrosso, nekadašnji član Swedish House Mafije. On mu je bio svojevrsni mentor i pomogao mu je da se razvije u DJ-a kakav je danas. Uz njegovu pomoć i mentorstvo već je iste godine došao na 70. mjesto na ljestvici najboljih DJ izvođača koju provodi DJ Magazine. Surađivao je s brojnim imenima kao što su: David Guetta, Hurts, Tove Lo, Calvin Harris i mnogi drugi. Ove je godine bio na velikoj europskoj turneji, a sve je zaokružio i nastupom na Tomorrowlandu u Belgiji.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background