Adastra novim singlom opisuje borbu s osjećajima nakon prekida duge i burne veze

Napisao/la on 07/03/2022

Grupa Adastra predstavlja “Prekinuti raj”, novu rock pjesmu koja svojom žestinom opisuje borbu s osjećajima prvih dana i mjeseci nakon prekida duge i burne veze. U pjesmi se pojavljuje motiv dvaju leptira koji simboliziraju krhkost osjećaja i njihovo fatalno putovanje prema suncu.

Videospot su režirali poznati hrvatski fotograf Šime Eškinja i Jeronim Marić, pjevač i autor grupe Adastra. Sniman je u Dvorcu Sveti Križ Začretje, model u spotu je Kristina Džigurski, a na realizaciji spota su još sudjelovale modna dizajnerica Saša Maksimilijan i filmska šminkerica Ela Milković.

“Ovo je već četvrti spot koji Šime i ja zajedno radimo i sjajno se nadopunjujemo. Kada smo pristupili kreiranju spota, Šime se bazirao oko vizualnih detalja i simbolike pomoću platna, poveza preko očiju i odabirom i pokretima modela, dok sam ja više pridonio s odabirom lokacije, postavljanjem rasvjete, montažom i vizualnim efektima. Bio sam oduševljen sa Šiminim odabirom modela jer je Kristina vizualno vrlo zanimljiva i mistična, a posebno joj moram dati zasluge za izdržljivost na setu jer smo snimali u vrlo hladnim uvjetima, a temperatura nije prelazila iznad 3 stupnja Celzijeva” – navodi Jeronim.

“Glazba je nastala prije nekoliko godina, no stihovi su stizali postupno kroz proteklih godinu dana. Storytelling moje prijateljice Lorene Zvonimire Kolak i neka osobna iskustva su me inspirirala da oblikujem stihove pjesme ‘Prekinuti raj’. Intenzivno radimo na našem petom albumu i jedva čekamo nastupe. Uskoro krećemo s planiranjem naše turneje po Hrvatskoj te nam je plan objavljivati spot svakih tri do četiri mjeseca”, rekao je Jerko.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background