15. singl s albuma „Glavom i bradom 20/20“ – Jacques Houdek – „Na sve moje molitve ODGOVOR si ti!“

Napisao/la on 05/09/2023

Nakon dueta „Jubavi svitlo“ s legendarnom Zoricom Kondžom, koji je radijskim eterom vladao čitavo ljeto, Gospodin Glas prvog dana glazbene jeseni predstavlja novi singl „ODGOVOR“ autora Ivana Škunce.

Pjesma „ODGOVOR“ je 15. singl sa Jacquesova petog studijskog albuma „Glavom i bradom 20/20“ kojim je obilježio 20 godina profesionalne karijere. Svoju vjernu publiku hrvatski je Mister Voice odlučio počastiti i novim glazbenim spotom čiju produkciju potpisuje Film Factory Studio, a u kojem glavne uloge igraju autor pjesme Ivan Škunca te njegova supruga Mirela.

„Škunca i ja uspješno surađujemo već dugi niz godina, a na ovome albumu on je autor čak triju pjesama. Ivan je megatalentirani glazbenik, inače i član moga pratećeg benda, a autor je i hit singla „Kad nekoga voliš“, pjesme koju mladenci vrlo često biraju za svoj prvi ples, a nerijetko ih i ja iznenadim što mi je najveće zadovoljstvo! Kada mi je prvi put Ivan odsvirao na gitari i otpjevao pjesmu „Odgovor“, odmah su me kupili stihovi „Na sve moje molitve odgovor si ti!“ – bila je to ljubav na prvo slušanje – i vjerujem da bi i ova pjesma ubrzo mogla postati novom himnom mnogih vjenčanja!, izjavio je popularni Jacques, nesumnjivo jedan od najvećih vokalnih autoriteta s ovih prostora koji upravo novim singlom najavljuje bogatu i sadržajnu glazbenu jesen za koju priprema mnoga iznenađenja. Osim brojnih koncerata i novih glazbenih druženja s publikom, Jacques marljivo radi i na organizaciji vokalnog Masterclassa koji će u suradnji sa svjetski poznatim i priznatim profesoricama uskoro po prvi put održati u Hrvatskoj!

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background