Sam Smith & Normani predstavljaju “DANCING WITH A STRANGER”

Napisao/la on 18/01/2019

Znamo da će predstojeća glazbena godina biti za pamćenje kad već sada možemo čuti ovakvu suradnju. Planetarno popularni Sam Smith i talentirana Normani (Fifth Harmony) udružili su snage i zapjevali na pjesmi „Dancing With A Stranger“.  

„Dancing With a Stranger“ krojena je po mjeri svakog obožavatelja modernog popa koji sadrži primjese R’n’B elemenata, a do ovog je dueta došlo sasvim slučajno. Glazbenici su se neplanirano našli u istom studiju i odmah poželjeli napraviti suradnju jer su si međusobni obožavatelji. Na pjesmi su surađivali Jimmy Napes (Jessie Ware, Mary J. Blige, Ellie Goulding) i producentski duo Stargate (Rihanna, Drake, Selena Gomez).

„Pjesma sažima sve što sam osjećao u tom periodu, pokušavajući uskladiti privatan život i turneju. Ujedno je i predivan trenutak suradnje s Normani, kojoj se jako divim!“, izjavio je Sam Smith, koji je pjesmu napisao prošle godine tijekom The Thrill Of It All turneje. Velike je riječi pohvale imala i Normani: „Bila mi je neizmjerna čast surađivati s jednim od najboljih pjevača ovog desetljeća. Već sam nakon prvog slušanja shvatila koliko je pjesma koju smo snimili posebna, jedva čekam da je ostatak svijeta posluša.“, rekla je.

Sam Smith engleski je pjevač koji svojim glasom oduševljava milijune diljem svijeta. Brojnoj se publici predstavio 2014. godine svojim debitantskim albumom „In The Lonely Hour“ na kojem su se našli hitovi „Money On My Mind“, „Stay With Me“ i „I’m Not The Only One“. Drugi album, „The Thrill Of It All“, objavio je 2017. godine, te je čitavu iduću godinu proveo na svjetskoj turneji za koju je prodano više od milijun ulaznica.

Normani Kordei Hamilton američka je glazbenica koja je popularnost stekla kao članica pop sastava Fifth Harmony („Work From Home“, „Down“). Karijeru solo pjevačice započela je prethodne godine singlom „Love Lies“ na kojoj se našao i Khalid („Location“). Pjesma je dospjela na prvo mjesto Top 40 ljestvice. Surađivala je sa zavidnim brojem poznatih glazbenika (Calvin Harris, Kehlani, Quavo, 6lack), a ove će godine nastupati s Arianom Grande na njenoj The Sweetener turneji.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background