Urban Music

U Programu

Opis:
Emisija „Urban music“ je glazbena emisija koju emitiramo svake subote od 22:00 sata do ranih jutarnjih sati, a vodi ju i uređuje Alen Belajec.

Alen Belajec emitira nešto žešću glazbu i to electronic body music, neofolk, industrial, alternativni pop i rock, te možete čuti najave predstojećih koncerata i recenzije istih. Isto tako možete čuti najave glazbenih programa klubova i koncertnih prostora u Hrvatskoj i bližem susjedstvu, Sloveniji, Austriji, Italiji i Njemačkoj.

 

U svakoj emisiji se može čuti i hit emisije, dakle pjesma koje se vrti svakih sat vremena tijekom emitiranja emisije. U pravilu je to pjesma s domaćeg govornog područja i nerijetko se radi općenito o premijernom emitiranju dotične pjesme ili o nekom zaboravljenom biseru domaće alternativne glazbe.

Dio emisije je posvećen i predstavljanju neafirmiranih autora i njihovih demo uradaka. U svoj emisiji je prisutan i gost. To je uvijek osoba koja je neposredno vezana s događanjima na alternativnoj sceni, bilo da se radi o glazbenicima, promotorima, fotografima, multimedijskim umjetnicima, djelatnicima iz kulturnog života, kolegama novinarima ili ostalim ljudima iz medija.

Drugi dio emisije se sastoji od emitiranja mixane playliste s glazbom 80-tih. Emisiju uređuju i vode Alen Belajec i Šime Frković, a emitiramo je subotom od 19:00 sati do 5:00 sati iza ponoći.


Pročitaj Više

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background