Treće poluvrijeme (Repriza)

Uređuje i vodi Ivica Mioković

U Programu

Utorak 18:00 19:00

Saznajte sve o sportu i više

Opis:
„Treće poluvrijeme“ je sportska emisija. U svakoj emisiji sudjeluju gosti iz različitih sportskih klubova te govore o svojim rezultatima, radu, planiranim aktivnostima te problemima s kojima se susreću u svom radu. Emisija ima tri cjeline. U prvom dijelu emisije voditelj ima razgovor s gostima u studiju, ili telefonskim putem (ukoliko gost nije u mogućnosti doći u studio). Druga cjelina je „Riječ stručnjaka“ u kojoj stručne osobe govore o prošlotjednim događanjima iz njihove domene,  a najčešće se radi o trenerima iz samog vrha petrinjskog sporta. Treći dio emisije nosi naziv „Od lige do lige“ i bavi se prošlotjednim rezultatima sportaša na širem području Petrinje, te cijele Sisačko-moslavačke županije.

Kroz emisiju „Treće poluvrijeme“ dajemo medijski prostor sportovima, sportskim klubovima i sportskim udrugama s područja Petrinje, ali i cijele Sisačko-moslavačke županije. Kroz emisiju u goste dovodimo vrhunske sportaše koji ostvaruju zavidne rezultate kako na županijskoj, tako i državnoj, ali i svjetskoj razini. Često su sportovi, ali i sami sportaši marginalizirani ( poput stolnog tenisa, hrvanja, plesa, odbojke i ostalih). Stoga kroz emisiju nastojimo omogućiti tim sportovima i sportašima koji se bave takvim sportovima da se čuje i njihov glas te da kroz emisiju iznesu probleme s kojima se svakodnevno u svom radu susreću.

Emisiju uređuje i vodi Ivica Mioković, tonski realizira Miroslav Sačer. Emisiju emitiramo ponedjeljkom od 17:00 sati i u prosjeku traje 60 minuta.


Pročitaj Više

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background