Hyperion (Repriza)

Uređuju i vode Kristina Jakopović i Zoran Krnjaić

U Programu

Uređuju i vode Kristina Jakopović i Zoran Krnjaić

Opis:
Emisija se bavi temama iz različitih grana znanosti. Teme su različite i predstavljene su na zanimljiv način, kako bi bile razumljive najmlađim i najstarijim slušateljima, točnije, kako bi bile prilagođene prosječnom slušatelju. Emisiju uređuje i vodi Zoran Krnjaić, profesor fizike i autor školskih udžbenika iz fizike.

Kroz emisiju „Hyperion“ svakoga tjedna nastojimo znanstvene teme na što jednostavniji način približiti našim slušateljima, posebice mladima.  Emisija obrazuje i informira slušateljstvo o različitim temama iz znanosti i tehnologije. U emisiji se obrađuju različite znanstvene teme koje se povezuju sa svakodnevnim životom ljudi, kako bi navedena znanstvena tema bila što više približena slušateljima.

 

Emisija je vrlo dinamična i slušljiva. Sam izbor tema i način obrade iste, je prilagođena svakom slušatelju koji pokazuje zanimanje za područje znanosti. Emisiju emitiramo svake srijede od 17:30 sati. Uređuju je i vode Kristina Jakopović i Zoran Krnjaić, dok ju tonski realizira Miroslav Sačer. Emisija u prosjeku traje 30 minuta.


Pročitaj Više

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background